Nicole en Nicolle


Wij zijn anderhalf jaar geleden begonnen bij La-Taille. Nicole voor haar fibromyalgie en ik om af te vallen.

We hebben een jaar getwijfeld en gedacht ” dat lukt ons wel alleen ” maar uiteindelijk toch de stap gezet.

Iedere week sporten we twee keer en dat is inspannend en gezellig ( soms spierpijn in de kaken).

Door de goede eetadviezen hebben we ook een andere kijk op eten gekregen, en zeker geen honger geleden.

Nicole voelt zich veel beter en is ook nog eens 3,5 kg afgevallen, ik zelf 14 kg, en ik ben al een jaar op hetzelfde gewicht.

We hebben nu beiden een jaarabonnement, en dat bevalt ons heel goed.

Dus dames van La-Taille bedankt

Iris


Hallo, Ik wil graag mijn succesverhaal met jullie delen. Voor mijn zwangerschap wilde ik al wat kilo's afvallen, zat niet lekker in mijn vel, door het overgewicht. Maar omdat ik nog een keer zwanger wilde worden, heb ik dit uitgesteld. Toen bleek dat ik zwanger was van een tweeling, dat bracht nog eens extra kilo's met zich mee. Een half jaar na de geboorte van de tweeling ben ik begonnen met sporten. Nu na een jaar sporten bij La-Taille met 2 keer per week TFM cabine gecombineerd met 1 keer Better-Belly en een keer de circuit-training, vliegen de kilo's eraf. Ik ben nu 40 kilo afgevallen. Het is een lange weg geweest, maar heel goed vol te houden, mede door het voedingsadvies en de begeleiding bij La-Taille, was het allemaal goed te doen.

Kitty


Daar doe ik het voor.

Ander half jaar geleden ben ik bij La-Taille begonnen met sporten en natuurlijk afvallen want, Daar doe je het voor.

Onder goede professionele begeleidingen ondersteuning ga je de strijd aan, want, daar doe je het voor.

Er waren momenten waar ik het moeilijk heb gehad om door te zetten, maar elke keer opnieuw wisten zij mij weer te stimuleren om door te gaan, om mijn doel te bereiken. Daar doe je het voor.

Nu ik mijn kilo's kwijt ben en mijn doel heb bereikt, voel ik me fit en vol energie. En daar heb ik het voor gedaan.

Sporten bij La-Taille doe ik nog steeds omdat het belangrijk is voor lichaam en geest.

Jolein


We weten allemaal dat bewegen goed voor ons is.

Maar sporten en volhouden? Dat is niet mijn sterkste kant. Vaak zijn de tijden ongunstig en is er geen begeleiding, waardoor de stok achter de deur ontbreekt. Bij La-Taille heb je een afspraak, en begeleiding, waardoor je niet even snel zegt ik ga niet".

Ik ga inmiddels al 2 jaar 2 keer per week sporten, het is een half uurtje in de TFM cabine. En ik blijf het leuk vinden!

Nog een voordeel van de TFM cabine is dat de probleemzones aangepakt worden je op de juiste plaatsen afvalt, en dat je geen spieropbouw krijgt, zoals bij fitness, waardoor je figuur ronder wordt.

Tilly


Sporten bij Riet. Dit is een begrip in onze familie. Nadat Rhodé en Giel jr. succesvol afvielen en veel energieker waren, vond ik het tijd om iets te doen aan mijn stijfheid en gewicht. Door de begeleiding van het team van La-Taille lukt het mij het sporten op de apparaten in de cabine of op de crosstrainer met de better-belly vol te houden,( een dipje daargelaten).

Het team onder leiding van Riet, legt de oefeningen in de cabine steeds weer goed uit en houdt in de gaten of je ze correct doet. De uitleg over hoe en wat eten, zonder een dieet te volgen, het bewegen en meten, alles draagt bij om een gezonde levensstijl te ontwikkelen. Hoewel ik geen sporttype ben, lukthet mij, met ondersteuning van het team van La-Taille, twee keer per week mijn programma te volgen.

Giel


November 2013 ben ik bij La-Taille begonnen met sporten. Inmiddels ben ik 15 kilo afgevallen, dit komt omdat het een stimulans is om telkens op de weegschaal te gaan staan. Twee keer in de week een uurtje sporten werkt zeer ontspannen en is goed voor lichaam en geest.

Doordat ik er zo op gefocust ben leer je gedurende de periode waar je valkuilen zitten. Nu weet ik dat als ik in het weekend een feestje heb, ik door de week bepaalde lekkernijen moet laten staan om in balans te blijven.

Alleen had ik dat niet gered. Op naar de volgende mijlpaal.

Judith


Na een operatie aan mijn knie kon ik geen geschikte sport meer vinden, totdat ik bij La-Taille terecht kwam.

Hier sport ik met veel plezier onder professionele begeleiding. De vaste afspraken bieden houvast en daardoor is het makkelijk vol te houden!

Babs


Nadat ik na 9 maanden een hele mooie zwangerschap achter de rug had en een prima bevalling, zijn wij de trotse ouders geworden van dochter Yente.

4 weken na de bevalling begon het te kriebelen om weer lekker te sporten en in shape te komen. Via via kwam ik op het idee om bij La-Taille te gaan sporten, ik ben begonnen met een combi van TFM cabine en Better-Belly, dit is een leuke en goede combi. Je doet per keer een half uurtje in de cabine en een half uurtje op de crosstrainer met de better-belly band om.

Naast het sporten dien je ook op je eten te letten, vooral veel water drinken is belangrijk. Nu na 7 weken kan ik wel zeggen dat er resultaat is, maar ik ben nog niet helemaal de “oude", dus we gaan nog even sportief door om het gewenste resultaat te behalen.

Carla


Hallo, mijn naam is Carla.

Ik ben 57 jaar en kom sinds 2 jaar 1 keer per week sporten bij Riet.

Ik ben geboren met een afwijking aan mijn wervelkolom (scoliose). Als baby heb ik een tijd in een gipsbed gelegen, in de pubertijd weer.

Aan het begin van de overgang verergerde mijn rugklachten weer.

Ik verstijfde en had bijvoorbeeld moeite met links en rechts over mijn schouder kijken.

Onder anderen door de oefeningen in de warmtecabine bij Riet, de variatie, die ze aanbrengt en de begeleiding ben ik veel beweeglijker en kan ik mijn dagelijkse bezigheden makkelijker uitvoeren.

Kicki


De trouwjurk,

Dit was mijn doel om af te vallen.

Ik ben in december begonnen bij La-Taille, en al snel boekte ik resultaat. Mijn startgewicht was 70,5 kilo, mijn doel 65 kilo, daar gingen we voor!

De bruiloft vond plaats in Mei, de jurk had ik al bewust een maat kleiner gekocht, met dit feit in mijn achterhoofd heb ik me ook aan het programma gehouden, met als resultaat. De jurk moest de laatste 3 weken nog een keer worden ingenomen, mijn streefgewicht had ik gehaald, en zelfs meer dan dat.

Met trots kan ik vertellen dat ik op 31 Mei 2014 met 63 kilo, in mijn trouwjurk voor het altaar stond!

Riet en team bedankt!

Brigitte


Mede door goede begeleiding en wekelijkse meet/weeg-controles (werkt als een stok achter de deur!) heb ik in ruim een jaar tijd, de haalbare kilo's en centimeters eraf gesport. Geen jo-jo effect wat uiteindelijk op de lange termijn toch niet blijkt te werken, maar een stuk bewust wording over eigen eetpatroon en beweging. Met een 2X per week-programma op samen afgestemde tijden, kan ik het sporten prima combineren aansluitend aan werktijd en ook haalbaar voordat thuis de oppas de deur uit gaat, dus ideaal!

Het is op die manier geen “opgave", maar 2 keer per week een onderdeel van mijn dagelijkse routine geworden. En als je zelf de kilo's en centimeters ziet/voelt verdwijnen en je directe sociale omgeving reageert met zichtbare bewondering, dan stimuleert dat des te meer om nog een extra “laatste tandje"bij te zetten! Ik voel me nu prima en wil dit graag zo (onder)houden!!

Ietje


Het succesverhaal van Ietje.

Eerlijk is eerlijk: de actieve en spontane Ietje geef je niet de leeftijd die ze heeft.

Maar ze doet er dan ook wat voor om Moeder Natuur een beetje te helpen, zodat ze lekker in haar vel zit.

Zo'n 6 jaar geleden is ze bij La-Taille komen sporten, en met resultaat. In zo'n 3 maanden tijd is ze toen maar liefst 14 kilo kwijt geraakt! De combinatie van professionele begeleiding bij La-Taille en haar eigen doorzettingsvermogen bleek ook voor Ietje perfect te werken.

Ietje heeft hard gewerkt voor dit resultaat, en wil dit graag zo houden. Ze is nu al 5 jaar op hetzelfde gewicht, mede door de “onderhoudsdosering", want ze komt nog wekelijks om te sporten. Zo houdt ze, samen met het enthousiaste team van La-Taille haar gewicht op peil.

Marleen


Je bent nooit te oud om te sporten, vind Marleen 74 jaar.

Je moet alleen iets vinden wat bij je past, en dat heb ik bij La-Taille gevonden.

Door te sporten in de warmte cabine blijft mijn lichaam en geest in goede conditie!!!

Stil staan is achteruit gaan!

Ik kan me weer veel beter bewegen en ga zelfs weer stukken wandelen sinds ik bij La-Taille aan het sporten ben.

Desiree


Juist als je reuma hebt is het belangrijk om regelmatig te bewegen.

Het maakt je botten en spieren sterk, en soepel. Ik maak graag vooraf gebruik van de ozon/stoomcabine, hierin worden de spieren al goed opgewarmd, zodat ik geen last krijg van spierpijn.

Deze combinatie in samenwerking met de topbegeleiding maken het geheel tot een succes.

Enjoy life.

Emil


Veel mannen hebben er last van.
Als je de 50 gepasseerd bent en daarbij het sporten meestal een passieve gebeurtenis is geworden, zie je dat de buikomvang en het gewicht zienderogen toenemen!
Ik ben nu 57 jaar en heb altijd een erg stressvol, maar zittend beroep gehad. Mede omdat ik gestopt ben met roken, kwamen de kilo's er in rap tempo aan. Gelukkig stimuleerde mijn vrouw mij om hier iets aan te gaan doen. Sterker nog: ik kreeg als verjaardagskado een 10-rittenkaart bij La Taille!
Aan het intakegesprek met Elly hield ik een goed gevoel over. In onderling overleg besloten wij dat ik 2x per week in de warmtecabine oefeningen zou gaan doen, en aansluitend de crosstrainer met de Better Belly.
Het begin was best zwaar. Mijn conditie bleek toch wel erg ver gedaald te zijn! Na een aantal keren ging het echter al makkelijker en na de 10e keer heb ik besloten dat ik er nog een sessie achteraan wilde doen.
Na 10 weken ben ik exact 10 kg afvallen en ben ik,bij bovenwijdte, maag, taille en buikomvang, maar liefst 43 cm kwijtgeraakt!
Dank je wel dames van La Taille voor de uitstekende en gezellige begeleiding. Jullie waren dat'stokje achter de deur' dat ik nodig had.

Jo


La-Taille ook geschikt voor ons, de mannen!!

De laatste jaren kwamen de kilo’s alleen maar erbij, en ging er geen gram meer van af. Ondertussen was ik met mijn 1.78 al bijna 99 kilo geworden, had geen lucht meer bij het binden van mijn schoenveters, en transpireerde al als ik iets moest dragen.

Aan het intakegesprek met Riet van la-taille hield ik een goed gevoel over. In onderling overleg besloten we dat ik 2 x per week ging sporten.

Het begin was best zwaar, maar het resultaat mag er best wezen; uiteindelijk was ik ruim 17 kilo kwijt en in omvang 52 cm.

Ondanks dat ik een slechte eter ben, kreeg ik toch voedingsadviezen waar ik iets mee kon. De resultaten mogen er dan ook wezen Start 30-06 / eerste meting 14-07 min 5,8 kg en 14 cm/ tweede meting 15-09 min 10,4 kg en 42 cm / derde meting 10-11 min 15,5 kg en 51 cm Uiteindelijk ben ik 17 kg kwijt geraakt en 52 cm.

Ik ben uiterst tevreden over het resultaat. Dank je wel aan alle dames van La Taille voor de uitstekende en gezellige begeleiding. Jullie waren de inspiratie bron die ik nodig had, zonder jullie was me dat niet gelukt