Bewegen in warmte

De natuurlijke figuurcorrectiemethode afkomstig uit Zwitserland. Met de Thermo Fysische Methode (TFM) ontziet u uw rug. U beweegt in de warmte. De oefeningen voert u liggend uit. Onder deskundige begeleiding en in een ontspannen sfeer. De op maat gemaakte programma's zijn geschikt voor jong en oud.

TFM Thermo – Fysische methode

Bewegen in warmte is een afslank- figuur corrigerende methode afkomstig uit Zwitserland. De methode is gericht op de afbraak van overtollig vet en zorgt tevens voor een geleidelijke opbouw en versteviging van de spieren en huid. De oefeningen worden liggend uitgevoerd zodat de rug en gewrichten worden ontzien.

De oefeningen gebeuren onder individuele deskundige begeleiding in een rustige ontspannen sfeer. De warmte bevordert de doorbloeding waardoor de kans op spierpijn verminderd en de afbraak van vetreserves geactiveerd word. Daar het programma op maat gemaakt is op basis van gewicht, leeftijd, conditie en gezondheid is het geschikt voor jong en oud. De zwaarte van de oefeningen is voor iedereen haalbaar, er wordt gestart met een relatief licht programma dat in de loop van de kuur en afhankelijk van conditie in zwaarte toeneemt.