AFSLANKMETHODE

Afslank / figuurcorrigerende methode

Dé oplossing voor overgewicht is een balans zoeken van gezond eten en bewegen. Daar willen wij u graag bij helpen, wij werken met een combinatie ozon/stoomcabine en warmte cabine, waarin u onder professionele begeleiding oefeningen uitvoert, ook de combinatie met Better-Belly of circuittraining behoren tot de mogelijkheden. Verder bieden wij u een aangepast voedingsadvies, dus een volledig afslankprogramma met een blijvend resultaat.


Figuuranalyse en voedingsprogramma

Figuuranalyse
We beginnen met een figuuranalyse waarbij uw lengte, gewicht en vetpercentage word bepaald. Op 9 verschillende plaatsen van uw lichaam wordt de omtrek gemeten, de uitslag van deze gegevens is bepalend voor uw afslankprogramma. Tijdens dit programma wordt u geregeld gemeten en gewogen en zullen wij de resultaten met u evalueren.

Voedingsprogramma
Bij ons geen dieet maar deskundig advies om tot een gezond voedingspatroon te komen. Door een gezond voedingspatroon te handhaven zal het resultaat van de ozon/stoomcabine en het bewegingsprogramma zichtbaar sneller verlopen. U zult binnen enkele weken een betere conditie hebben en zich een stuk vitaler voelen.


Bereken hier of u te zwaar bent:

Lengte in cm Gewicht in kg
Minimaal gezond gewicht: Maximaal gezond gewicht: Ideaal gewicht: BMI: